+36304106757 pkablak@gmail.com

Design

Woodec – aludec innovációk és színes ablakok

Design

Aludec és Woodec technológiák

Az egyedi ablakok között az aludec és woodec aluplast® fejlesztések nemcsak modern külsőt kölcsönöznek a nyílászáróknak, de a műanyag ablakok minden előnyét is magukban hordozzák. A műanyag nyílászárók egységes külsejének esztétikai hátrányát hivatottak ellensúlyozni az aluplast® innovációi.

Woodec

A woodec ablakburkolat egy fa hatást keltő, kellemes tapintású műanyag ablak, melyet gyakorlatilag nem lehet megkülönböztetni a valódi fától. A woodec külső és belső felületekre egyaránt használható, háromféle laminálásban. 

 

Aludec

Az aludec az alumínium ablakok tökéletes megjelenését tükrözi, megtartva a műanyag ablakok nyújtotta kényelmet. Az alumínium hatást keltő ablakok például a modern irodaházakat, vagy üzleti célú egyéb ingatlanokat elegáns külsővel látják el.

 

A woodec és aludec felső rétege PVDF (polivinilidén -fluorid) bevonat, amely ellenáll az ultraibolya sugárzásnak, továbbá véd az öregedéssel és a vegyszerekkel szemben. Az ápolásuk rendkívül egyszerű, nem időigényes a karbantartás.

 

Design

Színes műanyag ablakok

A színes ablak profilokhoz a legújabb fejlesztésű aluplast® fóliák is kínálatunk részét képezik. Felkészült gyártói hátterünknek köszönhetően lényegesen gyorsabban adjuk át a termékeket, hiszen helyben készülnek a színes ablakprofilok, nem pedig bérgyártásban.

Az eljárás során lehetőség van az ablaknak csupán az egyik oldalát lefóliázni a kiválasztott színre. Minden aluplast® színes fólia bevonat olyan innovatív technológiával készül, mely hosszabb élettartamot biztosít a felületnek.

Már 24.000 Ft-tól

A megrendeléstől számított kb. 2-3 héten belül elkészülnek a fóliázott profilok.

 

Kapcsolat

Cím

7300 Komló, Batthyány u. 2.

Telefonszám

+36304106757
+3672281523

E-mail

pkablak@gmail.com
pkablak@pkablak.hu

Nyitvatartás

hétfő:  8:00–16:00

kedd:  8:00–16:00

szerda:  8:00–16:00

csütörtök:  8:00–16:00

péntek:  8:00–16:00

szombat:  Zárva

vasárnap:  Zárva

Küldjön nekünk üzenetet